Medisch/ verzorging

Het medisch team van v.v. Bergentheim staat klaar voor alle voetballende leden van v.v. Bergenheim. Op donderdagavond is Maarten ten Brinke aanwezig op het voetbalveld voor het behandelen en/of adviseren bij blessures.

Medisch/ verzorging

v.v. Bergentheim wil graag zoveel mogelijk leden verantwoord en blessurevrij laten sporten. Binnen de gezondheidszorg wordt preventie van letsels en aandoeningen en blessures steeds belangrijker. v.v. Bergentheim wil dus ook actief hierin meedenken en daar naar handelen.

Hiervoor is er voor alle leden op donderdagavond een fysiotherapeut aanwezig op het voetbalveld om over blessures te adviseren of om deze te verzorgen. Het medisch team bestaat uit Anne Meijerink, Erik Schutte, Corne Roelofs Gerard Borgert en Maarten ten Brinke. Vanaf 19:00 kun je bij één van hen terecht. Daarnaast is er een sportspreekuur op maandag bij De Haere in Bergentheim.

Sportspreekuur
Indien gewenst kan de speler ook langskomen bij De Haere in Bergentheim voor een snelle screening van de blessure. Afhankelijk van de ernst van de blessure zal een vervolgtraject geadviseerd worden.

Dit kan op verschillende manieren;

o Stuur een mail naar sportspreekuur@de-haere.nl, met vermelding van 'Blessure vv bergentheim;
o Stuur een app naar Maarten ten Brinke: 0613762186;
o Of kom naar het sportspreekuur bij de Haere: op maandag 08.00 tot 09.00 uur en op maandagavond tussen 18.00 en 19.00 uur