13 januari 2018 - 1e Winterloop

In het nieuwe jaar zal voor het eerst de winterloop gehouden worden. De winterloop is de snertloop in een nieuw jasje.
Iedereen die mee wil doen is bij deze van harte uitgenodigd! Of je nu lid van de vereniging bent of niet iedereen is welkom.

Andere afstanden & andere loop typen

Tijdens deze eerste winterloop is het mogelijk om te wandelen, het park Moscou heeft een mooi bos inclusief mooie vijver en hier zal de wandelroute langs gaan. Er zijn twee wandelafstanden namelijk: 5 kilometer en 10 kilometer. Neem uw man, vrouw, buurman, buurvrouw, vriend, vriendin of kennis mee en loop mee met één van de wandelroutes over het park Moscou.Ook zal er dit jaar een estafette gehouden op het sportpark. Deze estafette is in totaal 4 kilometer lang en zal bestaan uit 4 rondes van 1 kilometer over het sportpark. Dus wil je met een groepje graag hardlopen doe dan mee met de estafette. (De estafette is in principe voor de senioren, jeugdleden mogen ook mee doen maar dan moeten zij eerst de eigen afstand hebben gelopen).

Veel gezelligheid in & om de kantine

• Tijdens deze loop zal het shanty koor aanwezig zijn om de lopers binnen te halen met zijn bekende nummers welke iedereen kan mee zingen!
  • Voor de jeugd zal er voor elke afstand een ludieke warming up zijn.
  • Vuurkorven op het sportpark waar de toeschouwers zich warm kunnen houden.
  • De snertbar, inclusief snert & brood zal wederom aanwezig zijn!
  • Een aantal kraampjes waar typische winterproducten gehaald kunnen worden
  • Voor elke deelnemer een unieke mok van deze winterloop *zolang de voorraad strekt.

Afstanden & tijden

Tijdstip Afstand Leeftijdsgroep
11:00 uur Inschrijving
11:30 uur 5 & 10 km wandelen Iedereen
11:45 uur 1 km JO9, MO9 & Voetbalschool
12:30 uur 2 km JO11, JO13, MO11 & MO13
13:15 uur 3 km JO15, JO17, MO15 & MO17
14:00 uur 5 km JO19, Senioren & Overige leden
14:15 uur Estafette 4 x 1 km JO19, Senioren & Overige leden*

*Jeugdeleden mogen ook met de estafette meedoen, nadat zij de eigen afstand hebben gelopen

Wij van de activiteiten commissie hopen op een groot deelnemersveld op 13 januari!
Graag tot ziens in het nieuwe jaar bij de 1e editie van de winterloop.