Alle informatie omtrent de feestdag van morgen vind je hier!

Aanstaande zaterdag 19 mei is het weer tijd voor de jaarlijkse feestdag!

Rondrit huifkar

Vanaf 11:00 uur rondrit door het dorp met huifkar. Voor de kampioensteams, de voetbalschool en JO9/MO9

Hieronder het schema:

Voetbalschool + JO9-2 11:00 uur
JO9-1 + MO9 11:45 uur
JO9-4 + JO13-1 12:30 uur
JO11-1 + JO11-3 13:15 uur

Voor de kids

Vanaf 14.00 uur o.a.:
- springkussens (bij mooi weer incl. waterplezier)
- schminken

Verkoopactie

Om 14.15 uur de bekendmaking van de opbrengst van de verkoopactie + prijsuitreiking best verkopende team

De Kanaalderby

Om 14.30 uur de kanaalderby van het eerste thuis tegen Mariënberg!

Feest in de kantine

Na de wedstrijd zal er volop gezelligheid zijn in de kantine met de jaarlijkse lage prijzen, en Duo Down Under die er weer een onvergetelijke avond van zal maken!

Tot dan!

Met glaswerk naar buiten

De activiteitencommissie heeft een leuk programma samengesteld voor de familiedag van a.s. zaterdag.
Er zijn activiteiten voor jong en oud met als afsluiter een optreden van het Duo Down Under.
Om half 3 start de kanaalderby van het eerste tegen V.V. Mariënberg.

De weersverwachtingen zijn goed en de kantinecommissie heeft besloten om het terras voor de kantine uit te breiden met meer tafels.
In overleg is er besloten om éénmalig toe te staan dat er consumpties in glaswerk genuttigd mogen worden op het terras.
Voorwaarde is dat er geen glaswerk meegenomen wordt buiten het afgebakende terras.

Wij vragen van alle bezoekers om zich te houden aan deze regel.

Laten we er met elkaar voor zorgen dat de inzet van de vrijwilligers beloond gaat worden met een gezellig dag!