Dinsdag 29 juni 19:00 kleding, sleutels en de clubcard inleveren

UPDATE: Dinsdagavond 19:00 dienen de laatste kleding, sleutels en pasjes ingeleverd te worden!

Kleding
Alle (gewassen) kleding en eventueel tassen, welke een elftal én begeleiding in gebruik heeft namens de v.v. Bergentheim. Daaronder valt het volgende:

• Wedstrijdtenue ’s in teamtas shirt, broek, kousen, keeperstenue en keepershandschoenen
  • Leidersjassen
  • Eventueel polo's
  • Eventueel presentatiepakken/-Jacks
  • Eventueel sporttassen
  • Eventueel warming-up shirts
  • Eventueel winterjassen

Sleutel:
De sleutel welke je in je bezit hebt, waarmee toegang verkregen wordt tot de materiaalruimte en de kleedkamers van v.v. Bergentheim. Ook wanneer je doorgaat met je functie als trainer of leider, is het van belang dat de sleutel wordt ingeleverd. Dit om eventuele scheefgroei in/met de sleutels tegen te gaan.

Clubcards:
Aan het begin van het seizoen heeft elke leider een clubcard gekregen met een tegoed welke gebruikt kan worden in de kantine voor de consumpties van de tegenstander en scheidsrechter. Het is belangrijk dat deze clubcard ook ingeleverd wordt, aangezien ze voor volgend jaar weer opgewaardeerd moeten worden.

Namens diverse commissies binnen de v.v Bergentheim, willen wij je alvast bedanken voor je medewerking.