2e Winterloop / Uitslagen / Trekking verloting

Om 11:00 uur werd er gestart met de allerkleinste van de voetbalvereniging namelijk de kabouters, zij mochten dit jaar voor het eerst meedoen en was er een kleine ronde van 450 meter uitgezet op het sportpark. Hierna was het de beurt aan de 'grotere' kleintjes namelijk de JO8, JO9 & JO10-1M mochten het parcours betreden en één ronde van een kilometer volbrengen op ons mooi sportpark. Ondertussen bleef de regen maar vallen maar dat weerhield de deelnemers van de 2 kilometer er niet van om mee te doen. De spelers en speelsters van JO11, JO12, JO13 & MO11 moesten twee rondjes volbrengen om de mooie mok waaruit chocolademelk gedronken kon worden op te halen. Hierna stond er nog één afstand op het programma voor de jeugd: namelijk de 3 kilometer. De jongens van de JO15 & JO17 durfden het aan om drie rondjes te lopen op het sportpark, helaas was er van de MO15 & MO17 geen deelname voor deze afstand. 

Daarna was het tijd voor de wandelaars, dit jaar was er gekozen om de route van de 10 kilometer te vernieuwen naar één grote ronde in en om Bergentheim. Met de mogelijkheid om even te rusten bij Veur Mekaar. De 5 kilometer werd op het parcours van de hardlooproute gelopen en bleven dus zodoende op het park Moscou. Met een paraplu in de hand werd er door twee mooie groepen beide routes gelopen. Nadat de wandelaars vertrokken waren stonden er nog twee afstanden op het programma. De 5 kilometer hardlopen en de 4 x 1 km kilometer estafette, mooi om te zien is dat de 5 kilometer niet alleen mensen van de club trekt maar ook mensen van buitenaf. Aan de start stonden 50 mannen en vrouwen die zich durfden te wagen aan het variërende parcours. Niet veel later werd er gestart met de estafette waaraan 4 teams mee deden. 

Ondanks het tegenvallende weer was het een geslaagde dag voor ons alleen helaas was de opkomst wat minder dan afgelopen jaar. Maar de vele complimenten over de organisatie maken alles goed. Bedankt! 

Uitslagen 2e winterloop

Afstand Team Winnaar Tijd
450m Kabouters  Isa Luisman 2:28 
1 KM JO8  Lars Hiddingh 5:03 
  JO9  Stan Lozeman 5:01 
  JO10-1M  Lynn Hendrickx 6:31 
2 KM JO11  Noud Schilstra 9:10 
  JO12  Joan Osso  
  JO13 Stijn ten Napel  8:33 
  MO11 Roël Hakkers  12:45 
3 KM JO15 Xander de Graaff 14:20 
  JO17 Sean de Putter 12:35 
  MO15 GEEN DEELNAME  
  MO17 GEEN DEELNAME  
Estafette   Sem Boerman, Koen ten Brinke & Jaimy de Putter 17:47
5 KM m   Maarten ten Brinke 19:36
    Michel Plaggenmarsch 19:39
    Niek Nijenhuis 19:42
5 KM v   Dineke Post 20:37
    Fiona Grootoonk 24:12
    Moniek Beldman 25:27

Na de winterloop was het tijd voor de jaarlijkse nieuwsjaarsreceptie. Voor het eerste werd er voor gekozen om dit niet direct in het eerste weekend te doen na de jaarwisseling, maar om het na de winterloop te doen zodat er meer mensen aanwezig zouden zijn. De kantine zat gezellig vol na afloop van de winterloop, nadat de (nieuwe) voorzitter Bert Nijenhuis alle aanwezigen welkom geheten had was het tijd voor de trekking van de grote verloting. Alle 3500 loten waren verkocht voor deze trekking! Alle winnaars hebben inmiddels de prijs ontvangen of zullen deze binnenkort krijgen.

Uitslag verloting

Prijs Winnaar
1e prijs Herald Veneman
2e prijs Gerrit Slot
3e prijs Emiel Bolks - Sibculo
4e prijs Pieter Dirk Valkman
5e prijs H. Snijders - Brucht
6e prijs Theun Luisman
7e prijs Gerard Altena
8e prijs Gerard de Weerd
9e prijs H. Lamberink - Den Ham
10e prijs Jan Waaijman

Wij willen iedereen bedanken die meegeholpen heeft aan deze dag. Mooi om te zien dat er zoveel mensen bereid zijn om te helpen en dat op zaterdag het pleintje voor de kantine binnen de kortste keren weer schoon was. 

Mochten er op- of aanmerkingen zijn op deze dag of andere activiteiten of heb je tips waarin kunnen wij verbeteren/anders doen neem dan contact op met de activiteitencommissie via: AC@vvbergentheim.nl.

Zet alvast de datum van volgend jaar in de agenda: 11 januari 2020 


Klik hier voor de foto's