Arne Slot Voetbaldagen 2021

De Arne Slot Voetbaldagen worden dit jaar in maar liefst 3 regio's georganiseerd. Na een meer dan succesvolle eerst editie van de Arne Slot Voetbaldagen 2020 in Bergentheim, kunnen jongens en meisjes in Oost Nederland dit jaar genieten vandrie dagen voetbal en fun in de mei- én zomervakantie. De organisatie heeft besloten om dit jaar de volgende regio's te bezoeken: Zwolle, Twente en Vechtdal.

Wij zijn blij dat de laatste editie van de Arne Slot Voetbaldagen 2021 op sportpark Moscou georganiseerd wordt. Juist in deze tijd is het mooi dat we een extraactiviteit voor onze jongste doelgroep kunnen aanbieden. Het belang van sport en bewegen en sociale interactie is groot. Door het corona virus zijn deze zaken niet meer vanzelfsprekend. Juist daarom is het mooi en belangrijk dat we deze voetbaldriedaagse voor de jeugd in Bergentheim en omstreken mogen organiseren..

Op 17 jarige leeftijd maakte Arne zijn debuut voor FC Zwolle, onder toenmalige trainer Piet Schrijvers. Arne speelde meer dan 450 wedstrijden in het betaaldevoetbal en kwam daarin tot in totaal 100 doelpunten. Volgend seizoen gaat Arne Slot als hoofdtrainer aan de slag bij Feyenoord.

Jongens en meisjes van 6 t/m 13 jaar uit de regio Vechtdal zijn welkom om drie dagen te trainen als een prof volgens de trainingsmethodes van Arne Slot. De organisatie van de Arne Slot Voetbaldagen ligt in handen van FrontRow, het bedrijf van broer Jakko Slot. Dat VV Bergentheim de locatie is voor talenten uit de regio Vechtdal is voor Arne niet meer dan logisch. Als jochie uit Bergentheim starte zijn voetbaltdroom bij VV Bergentheim en de band tussen de club, Arne en de rest van de familie Slot is altijd gebleven.

Naast gevarieerde oefenstof, ervaren trainers en leuke voetbalvormen, zorgt de organisatie voor een voetbalherinnering voor het leven. Alle deelnemers ontvangen een speciaal Arne Slot Voetbaldagen tenue en gedurende drie dagen wordt de lunch, sportdranken en verantwoorde tussendoortjes door de organisatie verzorgd.

De Arne Slot Voetbaldagen voor de regio Vechtdal worden georganiseerd volgensde corona richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie en aanmelden kan via de website www.zomervoetbalkamp.nl.