Arne Slot voetbaldagen update

Met meer dan 80 aanmeldingen in een week tijd, beloven de Arne Slot Voetbaldagen op 12, 13 en 14 augustus in Bergentheim een prachtig voetbal event voor kinderen van 7 t/m 13 jaar uit Oost Nederland te worden. Vandaag maakt organisator FrontRow Services bekend dat Craft Sportswear, Prins Sport Hardenberg en de Arne Slot Voetbaldagen een samenwerking aangaan, waardoor de deelnemende kinderen verzekerd zijn van professionele trainingskleding.

Prins Sport is al jarenlang een vast gezicht voor voetbalclubs in Oost Nederland. Organisator Jakko Slot: "Vanaf het eerste moment dat we de keuze maakten om de Arne Slot Voetbaldagen in Bergentheim te organiseren, was het voor ons duidelijk dat we de kleding voor spelers en trainers bij Prins Sport wilden afnemen. Robert Prins en ik hebben, toen we 10 jaar waren, samen een onvergetelijk voetbalkamp in Hardenberg meegemaakt. Daarnaast organiseert Robert nog jaarlijks het jeugd-voetbalkamp in Hardenberg. In Prins Sport hebben we dan ook een partner die kwaliteit levert en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft. In mijn ogen dan ook een prima match met de Arne Slot Voetbaldagen."

Dat Craft Sportswear als official kleding supplier wordt toegevoegd aan de Arne Slot Voetbaldagen is ook geen verrassing. Slot: "Ook Craft Sportswear directeur Adri Zwarthoff ken ik al jaren en ik heb Adri leren kennen als iemand die staat voor kwaliteit en enthousiasme. Dat hij direct enthousiast was om zich als partner aan de Arne Slot Voetbaldagen te verbinden, was een mooie bevestiging van het gevoel dat ik had." In de afgelopen jaren heeft de Teamwear collectie van Craft een mooie ontwikkeling doorgemaakt en inmiddels werken ze samen met grote clubs als KAA Gent, PEC Zwolle en Cambuur Leeuwarden. Laatsgenoemde clubs zijn clubs waar naamgever van de voetbaldagen, Arne Slot, goede herinneringen aan bewaart.

Brood.net hoofdsponsor
Naast de mooie samenwerking met Prins Sport en Craft Sportswear, zijn we blij te kunnen melden dat Brood.net partner van de eerste editie wordt. Brood.net wordt vertegenwoordigd door Hans Schipper, een meer dan bekend gezicht in Bergentheim. "Hans is al jarenlang als hoofdsposor betrokken bij de v.v. Bergentheim. Deze samenwerking stamt nog uit de tijd van Schipper Brood en later Bakkersland. Dat Hans als partner betrokken is bij de Arns Slot voetbaldagen, in zijn geboorteplaats Bergentheim, is een prachtig gebaar van solidariteit en loyaliteit. Alle deelnemede kinderen zullen dan ook trainen met het logo van Brood.net op het shirt.