ASC '62 VR3 - Bergentheim VR2 (14-10-2017)

Katers, blessures en gemieter.. veel meer woorden zou dit verslag niet nodig moeten hebben. Vrijdag de 13e was nog niet goed wakker en kwam een dag te laat..

Dat was niet het enige wat niet wakker was zaterdag, want we speelden de 1e helft als een stel natte kranten. Ballen kwamen niet aan, altijd een stap te laat en tot overmaat van ramp frustratie en gedonder in de rust. Dit met een 3-1 achterstand. De eerste twee goals van Dalfsen vielen te gemakkelijk, dit zorgde ervoor dat bij zowat iedereen de koppies gingen hangen. Lotte scoorde even voor rust nog de 3-1 d.m.v. een afstandschot, maar helaas bleef het voor ons bij die ene goal.

Na een peptalk van Bert in de rust stonden de 2e helft de koppies gelukkig wél de goede kant op, en speelden we een aardige pot. Waar strijdlust en alertheid de 1e helft ontbraken, waren deze nu wel aanwezig. Helaas konden we de kansen niet omzetten in goals, en hebben we terecht verloren van Dalfsen. Eindstand 3-1. Deze dag maar gauw vergeten en op naar de volgende wedstrijd. Wanneer deze plaats zal vinden is nog de vraag, maar we zijn er gebrand op om dit keer wel te laten zien wat we kunnen!

 Topscorers:         1. Sharon de Jonge             (4x)

                           2. Lotte Becker                   (2x)

                           3. Kirsten Ophof                 (1x)        

                               Gerlieke Snippe              (1x)

                               

-Beckie