ASV '57 - v.v. Bergentheim

Vandaag de uitwedstrijd tegen A.s.v.’57 uit Aadorp! Voor de wedstrijd werden we gewaarschuwd voor het gevaar van de zijkanten. De eerste 3 minuten moest Rolf al 2x handelend optreden, dit deed hij uiterst bekwaam. Na 3 minuten kregen wij een corner die door Jeffrey met een zachte voet werd genomen en deze werd vervolgens binnengekopt door Marthijn!! Ondanks het slappe begin toch een super snelle voorsprong. Hierna nog een dot van kans, Jeffrey liet de linksback z’n hielen zien maar vergat vervolgens om de bal terug te trekken op de geheel vrijstaande Ronnie, dit was anders de 0-2 geweest. Nu werd het echter een counter die vervolgens door de spit van ASV, vanaf 25 meter snoeihard in de rechterkruising werd gepegeld. Eerlijk is eerlijk een fantastische goal. Vervolgens liepen wij de gehele eerste helft achter de feiten aan. Werd er vorige week nog geroemd om een fantastische teamprestatie, nu was iedereen tegen zich zelf aan het worstelen, de wil was er wel maar het lukte gewoon niet, waardoor we met 3-1 de rust inging.. door 2 penaltys. Waarvan de 1e terecht was maar de 2e raakte kant nog wal, maar zolang je zelf niet presteert mag je niet naar andere wijzen. In de rust werd getracht om de zielen bij een te rapen en een ieder een besef te geven dat het nog niet gelopen was! De 2e helft werd er wel beter en fanatieker gevoetbald maar het lukte gewoon niet en vlak voor tijd werd het leed nog groter doordat A.s.v.’57 de 4-1 binnenschoot. Een dik verdiende nederlaag. Ieder seizoen heb je wel een keer een wedstrijd waarin je gewoon tegen een zeperd aanloopt en dat het gewoon niet wil. Deze hebben wij nu gehad. Iedereen heeft nu ingezien dat we als team heel veel kunnen bereiken, maar dan moet je er met z’n allen volle bak voor gaan en als de 1 niet in de wedstrijd zit moet deze door de anderen bij de hand gepakt worden en zo stuw je elkaar naar ongekende hoogte, iets wat we zeker in ons hebben!!! Volgende week de wedstrijd uit naar Juliana’32 uut Hengelo. Een tegenstander die ook getergd zal verschijnen naar de oorwassing tegen PH..