Bergentheim speelt gelijk tegen AJc'96 uit Losser

Zaterdag 30 november heeft Bergentheim gespeeld tegen een vereniging dat in 1996 is opgericht als fusieclub van de voetbalvereniging TAR (tot achilles roem) en PJ (prinses Juliana) uit Losser AJC’96 die vorig jaar kampioen van de vierde klasse E werd.

In de wedstrijd van afgelopen zaterdag was Bergentheim ondanks dat het niet goed speelde duidelijk de betere ploeg. In de eerste helft stond het met de rust met 1-3 voor door goals van Luuk Meijerink in de 2e min., Gieljan Schuldink in de 18e min. na een mooie hakbal van Ronnie Hakkers en Jeffry Plaggenmarsch die in de 27e minuut tussendoor scoorde AJc’96 in de 10e minuut een goal maar Bergentheim had voor de rust veel ruimer voor kunnen staan.

In de tweede helft kantelde de wedstrijd volledig en was AJC’96 de betere ploeg wat resulteerde in diverse grote kansen voor de ploeg uit Losser hoewel Bergentheim ook nog een paar opgelegde kansen kreeg. In de 65e minuut werd het 2-3 nadat een speler van AJc’96 vrij voor de goal de bal er in kon koppen. Nadat er eerst nog op de lat werd geschoten kwam het in de 80e minuut ook nog gelijk 3-3 na weer geblunder in de achterhoede van Bergentheim. Doelman Rolf Timmer behoede Bergentheim nog voor een nederlaag door in de laatste minuut nog een bal uit de rechter benedenhoek tegen te houden de eindstand bleef zodoende 3-3 in een bepaald geen hoogstaande wedstrijd was dit toch wel een terechte uitslag.

Zaterdag 7 december moet Bergentheim thuis de derby tegen Mariënberg spelen als er niet beter wordt gespeeld dan de laatste twee weken kan het wel eens een zware middag worden voor de spelers en supporters van Bergentheim.