Bergentheim speelt gelijk

Zaterdag 23 november houdt Bergentheim in een matige wedstrijd 1 punt over in een wedstrijd waarin ASV de betere partij was.

Bergentheim dat nog redelijk begon aan de wedstrijd kwam na 12 minuten op 1-0 door een goal van Nick Buitenhuis na geblunder in de achterhoede van ASV’57. Hierna werd ASV’57 steeds beter maar het kreeg weinig echt uitgespeelde kansen, terwijl Bergentheim wel een paar grote kansen kreeg maar niet benutte. Vlak voor rust maakte ASV’57 toch nog de gelijkmaker 1-1 wat zeker verdient was. Ruststand 1-1.

Direct na rust kreeg Bergentheim nog een grote kans ondanks dat er twee spelers vrij voor de goal stonden werd er toch nog naast geschoten. Hierna was ASV’57 de bovenliggende partij en kreeg ook diverse kansen maar werden niet benut. Vlak voor het einde kreeg Jeffry Plaggenmarsch nog een vrije kans maar die schoot hij alleen voor de keeper ruim naast de eindstand bleef zodoende 1-1 Waarmee Bergentheim het meest tevreden was want over de hele wedstrijd genomen was ASV’57 sterker.

Op zaterdag 30 november moet Bergentheim naar AJC’96 uit Losser.