Bergentheim verliest 1e competitiewedstrijd tegen DES Nijverdal.

Bergentheim heeft afgelopen zaterdag de eerste competitie wedstrijd verloren van DES Nijverdal.

De eerste 20 minuten waren rommelig van beide kanten. In de 22e minuut liep Nick goed door
op een lange bal die verkeerd werd getimed door de verdediger van DES, zijn voorzet werd goed
binnengeschoten door Patrick.
De eerste de beste kans van DES werd direct een doelpunt al leek het wel op buitenspel.
De scheidsrechter laat Gerrit Slot staan welke, de vlag omhoog stak voor buitenspel.
Vlak voor rust dachten we op 1-2 voorsprong te komen na een prima aanval met eenvoorzet van Ronnie op Patrick, maar de scheidsrechter van dienst meende te zien dat Patrick buitenspel stond.
De grensrechter van DES echter, hield de vlag stil en gaf aan dat het een doelpunt zou moeten zijn.

Vlak na rust kwamen we al snel op een 3-1.
Daarna werd er wilskracht getoond en resulteerde in de 3-2 door een doelpunt van Nick.
Hierna hing de 3-3 in de lucht en was een gelijkspel op basis van inzet en de gebeurtenissen in de 1e helft wel verdiend geweest.

Helaas slaagden we er niet in om de 3-3 binnen te schieten.
Zodoende won DES en staan wij met lege handen.
Volgende week mogen we het opnieuw proberen in de thuiswedstrijd tegen
S.V.V.N.

RW