Bergentheim verliest kansloos en terecht in Hattem.

Bergentheim moest zaterdag in Hattem tegen de gelijknamige club spelen en met de thuiswedstrijd tegen Hattem nog in het achterhoofd zou dit wel eens een hele moeilijke middag kunnen gaan worden.
Het werd ook een erg teleurstellende middag voor Bergentheim want het werd op alle fronten afgetroefd door Hattem.
In het begin van de wedstrijd kon Bergentheim nog wel goed meedoen maar toen de band werd gebroken in de 17e minuut door de topscoorder van Hattem Lawrence van de Bent werd het aan Bergentheim kant steeds minder.
Verder dan een aantal vrije trappen rond de 16 meter kwam Bergentheim niet.
Vervelend was de blessure die Niek Nijenhuis 10 minuten voor rust opliep en het veld moest verlaten.
De stand was op dat moment al 2-0 in het voordeel van Hattem want het was opnieuw van de Bent die attent reageerde op een goed uitgespeelde aanval.
In de tweede helft probeerde Bergentheim het wel maar het wist zich wederom geen kansen te creëren.
Toen Hattem de stand een kwartier voor tijd op 3-0 bracht was de wedstrijd gelopen en na precies 90 minuten maakte de scheidsrechter een eind aan de wedstrijd die Bergentheim dus volledig terecht en verdiend verloor met 3-0.
Volgende week speelt Bergentheim thuis tegen VHK en dan zal er uit een ander vaatje getrapt moeten worden op de 3 punten in Bergentheim te houden.