Bergentheim verslaat DES met 4-0

Bergentheim dat na de dikke nederlaag van vorige week wat goed had te maken kwam dan ook fanatiek uit de startblokken. Dit leverde na 1 minuut al de 1-0 van Jeffry Plaggemarsch op. Jeffry die deze middag vooral in de eerste helft goed op dreef was schoot na 10 min. ook nog op de paal.
Na 18 min. maakte Ronnie Hakkers uit een voorzet van Jeffry de 2-0. In de 30 min. na geblunder in de achterhoede van DES schoot Nick Buitenhuis de 3-0 al binnen direct hierna kreeg Jesper Holtvluwer nog een goede kans die door de keeper van DES werd tegen gehouden.
In de 35 min maakte keeper Rolf Timmer van Bergentheim een onnodige overtreding buiten het strafschopgebied wat hem een rode kaart op leverde trainer Bert Snippe moest hierdoor Jesper Holtvluwer die goed speelde noodgedwongen vervangen door de reserve keeper Laurens de Jong die de rest van de wedstrijd uitstekend inviel. Ondanks dat Bergentheim met een man minder voetbalde was het nog steeds de betere wat in de 43 min. resulteerde in een mooie actie van Ronnie Hakkers die een paar spelers op de achterlijn passeerde en Buitenhuis een mooie kans gaf die hij dan ook op een sublieme wijze af maakte ruststand 4-0


In de tweede helft viel er niet zo veel meer te genieten aangezien Bergentheim met 10 man het wel goed vond en DES het gewoon niet beter kon waar maken waarbij Bergentheim via uitblinker Jasper van Opijnen in de 63 min. nog een beste kans had die door Nick Buitenhuis op de paal belande einduitslag 4-0.


Hiermee heeft Bergentheim de dikke nederlaag van vorige week het een beetje goed gemaakt.
Komende zaterdag 12 oktober moet Bergentheim uit naar OZC Ommen om 14:30 uur.