Bergentheim wint (Punt) 0-1 (0-0)

Soms wil ik na afloop van een wedstrijd nog wel eens vragen, hoe andere mensen na de wedstrijd hadden gekeken cq hadden beleefd van ons eerste. Dit om zo'n objectief mogelijk verslag te kunnen schrijven. Zo heb ik ook ons Erelid Egbert Hultink vanmiddag er maar gevraagd. Egbert Hultink was nogal duidelijk: "je kunt het heel erg kort houden". Dat wil ik dan bij deze ook doen.

Bergentheim had dan in eerste helft wel een veldoverwicht maar kansen werden er niet gecreëerd. SEH had daarentegen de betere mogelijkheden. Niveau: zeker niet best.

2e helft het hetzelfde spelbeeld, zeer matig voetbal aan beide kanten. Toch scoorde Bergentheim in de 58 min. de 0-1. Nota bene door slecht uitverdedigen van SEH. Uit de kluts kwam de bal voor de voeten van Rob Wevers die met zijn snelheid, iedereen achter zich liet en "boelkloedig" de enige treffer noteerde deze middag.

SEH probeerde het vervolgens nog wel en kregen ook nog wel een aantal kansen, waaronder een kopbal op de lat. Maar echt dreigend werden ze verder ook weer niet voor keeper Karel Pullen. Na ruim 97 min. was de overwinning een feit. In een wedstrijd die het aanzien nauwelijks waard was en Bergentheim geen enkele opgelegde kans wist te creëren.

Toch nog een aantal positieve zaken deze middag:
De scheidsrechter van dienst, paste zich keurig aan naar het niveau van deze wedstrijd..
Tijdens de gehele wedstrijd was het droog en probeerde de zon er in de 2e helft zelfs nog door te komen....
Op de heen en terugweg hadden we het nodige plezier en deed de verwarming in de auto van onze bestuurder het prima.

Daarvan akte en groet'n Henk