Bergentheim wint van SVVN

Zaterdag 8 februari heeft Bergentheim met veel geluk gewonnen van SVVN.
Nadat eerst een minuut stilte werd gehouden i.v.m. het overlijden van ere lid Roelof v.d. Velde begonnen Bergentheim en SVVN aan een wedstrijd waar je als toeschouwer niet erg warm van werd. Er werd aan beide kanten niet best gevoetbald. SVVN dat de eerste 30 minuten iets beter voetbalde kreeg een paar goede kansen maar die werden niet benut, Bergentheim werd na die eerste 30 minuten iets beter en het kreeg in de
35e minuut een niet te missen kans. Deze werd verprutst door Nick Buitenhuis die de bal knullig naast schoot in de 40e minuut werd er nog een bal van de doellijn gehaald van Nick Buitenhuis die de bal met een lob over de keeper speelde en die volgens diverse toeschouwers achter de lijn was maar de scheidsrechter dacht daar anders over en er werd gewoon door gespeeld ruststand bleef zodoende 0-0.

In de tweede helft was het ongeveer het zelfde spelbeeld als in de eerste helft waarbij aan beide kanten een paar kansen werden gemist tot de 80e minuut toen Ronnie Hakkers die deze middag verder onzichtbaar was toch nog de 1-0 maakte.
SVVN dat hierna volop in de aanval speelde kreeg in de 89e minuut ook nog een 2-0 om de oren na een voorzet die door een verdediger in eigen doel werd geschoten.
De eindstand werd zodoende 2-0 voor Bergentheim die daarmee te veel kreeg gezien het spelbeeld wat ze hebben laten zien.
Zaterdag 15 februari moet Bergentheim uit naar de buren in Bruchterveld.