Aanstaande zaterdag: Bijzondere derby op komst

De opkomst etc. zal iets eerder zijn ivm. foto's maken.

Noteer alvast in uw agenda: 6 oktober 2018 14:30 uur veld 2

Want dan staat op het programma:

El Clásico de Banthum

Bij ons bekend is dit voor het eerst ooit! Dat er twee senioren elftallen op het veld tegenover elkaar staan in competitie verband. Want de KNVB heeft besloten om het 4e elftal en het 6e elftal bij elkaar in te delen. 
Dit unieke/historische moment in de 74 jarige geschiedenis van v.v. Bergentheim mag niemand natuurlijk missen. 

Daarom geldt dit bericht ook als een persoonlijke uitnodiging om dit moment mee te maken. 'Wij' (spelers & technische staf van het 4e & 6e) hopen dat u dan ook op deze 6e van oktober ons komt aanschouwen op de kunstweide.

Dit zwaargewichten gevecht kan in de categorie beladen voetbalderby's. Je hebt natuurlijk de kanaalderby, de klassieker, der Kohlenpott-derby, El Clássico of de Superclásico maar dit duel zal hoog eindigen op de lijst van deladen derby's. 
Het duel is nu al omgedoopt tot:

Derby der Promillages

Wij hopen dat de gemeente Hardenberg genoeg agenten beschikbaar heeft om de rivaliserende supporters uit elkaar te houden want er zijn binnen v.v. Bergentheim nou eenmaal veel mensen die een verleden hebben bij één van beide teams of een band hebben met één of meerdere spelers. Een ieder heeft natuurlijk zijn voorkeur. 

Moge de beste deze middag winnen

Houd er rekening mee dat er deze middag niet veel parkeerplekken zullen zijn voor de auto's aangezien iedereen uit de regio dit duel wil aanschouwen dus wij van het 4e & 6e vragen u dan ook om zoveel mogelijk met de fiets te komen. 

Zaterdag 6 oktober omstreeks 16:15 uur weten wij wie zich voor ongeveer een half jaar kampioen der Promillages mag noemen. Zullen het de manschappen van favoriet Bert Olsman zijn of zal het de underdog 4e zijn van Gerrit Kampman en Martin Bril. 
De bal is rond en we starten met 0-0.

Graag zien wij u zaterdag 6 oktober

Tot ziens, v.v. Bergentheim 4 & 6