Contractondertekening Houthandel Veneman en Rekla 2000 v.v. Bergentheim.

Zaterdag 29 september was dan eindelijk de dag. Houthandel Veneman en Rekla 2000 verbonden zich middels het ondertekenen van het contract aan v.v. Bergentheim. Houthandel Veneman mag zich vanaf nu dus officieel shirtsponsor noemen van v.v. Bergentheim en Rekla 2000 co-sponsor.

Houthandel Veneman is een begrip in de regio en biedt een breed assortiment in op maat gemaakt hout- en plaatmateriaal. De broers Gerjan en Richard Timmer, zijn de drijvende kracht achter dit bedrijf uit Geerdijk. Voor v.v. Bergentheim is Houthandel Veneman al enkele jaren een trouwe sponsor. Zij hebben in november 2016 alle jeugdleden onder de dertien jaar die meeliepen met een sponsorloop, voorzien van trainingspakken. Ook staat het logo van Houthandel Veneman op de clubkaart van v.v. Bergentheim en de wedstrijdpolo’s van vrouwen 1 & 2.

Ook Rekla 2000 is algemeen bekend in de regio. Rekla 2000 is gespecialiseerd in het leveren van relatiegeschenken, promotieartikelen, premiums en aanverwante artikelen. Het zeer uitgebreide assortiment wordt bijna dagelijks aangevuld met nieuwe interessante items op basis van de laatste trends.
Sponsoren bieden ons de mogelijkheid om door te groeien als amateur club zijnde, daarom zijn wij ook zeer vereerd dat wij deze shirtsponsor en co-sponsor aan ons hebben weten te binden. We hopen dan ook van harte dat ze het mooie v.v. Bergentheim nog jarenlang, een warm hart zullen toedragen.