De Arne Slot Voetbaldagen komen naar Bergentheim!

De Arne Slot Voetbaldagen komen naar Bergentheim. Op woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 augustus wordt de eerste editie van de Arne Slot Voetbaldagen georganiseerd op Sportpark Moscou.

Jongens en meisjes in de leeftijd van 7 t/m 13 jaar krijgen de unieke kans om drie dagen lang te trainen als een prof, door trainers van de Arne Slot voetbalschool. "Toen ik jong was ging ik dagelijks de straat op om Wiel Coerver oefeningen onder de knie te krijgen. Mijn vader deed ze één keer voor en ik kwam pas weer binnen als ik de oefening onder de knie had." Balvaardigheid en techniek training zijn dan ook belangrijke onderdelen op de drie dagen durende Arne Slot Voetbaldagen in Bergentheim.

Arne Slot: "Ik ben blij dat ik, in een zomer waarin we niet of slechts beperkt op vakantie kunnen, een driedaagse voor de jeugd van 7 t/m 13 jaar in de regio waar ik opgegroeid ben kan organiseren."

Ondanks het drukke schema van Arne Slot, zal hij ook zelf naar Bergentheim afreizen om de kinderen aan het werk te zien en tijd te nemen voor alle aanwezige kinderen. De Arne Slot Voetbaldagen moeten volgens Slot dan ook een herinnering voor het leven worden. "Ik kan me nog goed herinneren dat ik als pupil met enkele jongens uit Bergentheim deel mocht nemen aan de 4 vs 4 toernooien bij de KNVB in Zeist. Die dagen voelde ik hoe het was om te leven als een prof. Dat smaakte naar meer en versterkte mijn droom om profvoetballer te worden."

Meer informatie over de Arne Slot Voetbaldagen vind je op: www.zomervoetbaldagen.nl.