Hoofdsponsor verlengt het sponsorcontract met drie jaar!

Onze trouwe hoofdsponsor Bakker Schat verlengt het nog één jaar doorlopende sponsorcontract met drie jaar. Een kleine aanpassing is de naamswijziging van Bakker Schat naar Brood.net. Dit webadres fungeert als promotiesite voor informatie over allerlei broodproducten.

Oud (eerste elftal) speler van v.v. Bergentheim Hans Schipper uit Emmeloord, uit een Bergentheimse bakkersfamilie, is de uitvoerende man achter deze sponsoring.

Passie is een woord wat bij de hoofdsponsor hoog in het vaandel staat. Niet alleen bij het ondernemen, maar ook bij het sporten/voetballen. Wanneer deze inzet leidt tot maximale resultaten, is onze hoofdsponsor een tevreden man.

Behalve een tevreden hoofdsponsor zijn ook de andere sponsoren uiterst belangrijk voor het voortbestaan van v.v. Bergentheim. Wij als club zullen dan ook altijd ons best doen om alle sponsoren tevreden te houden. We hopen dan ook van harte dat ze het mooie v.v. Bergentheim nog jarenlang, een warm hart zullen toedragen. De officiële contracttekening zal aan het begin van het nieuwe seizoen plaatsvinden.