Dringende oproep!!!!

We zijn met spoed op zoek naar een vaste trainer voor de MO17, wekelijks op woensdagavond van 19:00 tot 20:00 uur.
Dus ouders, familie, vrienden en leden, wie wil/gaat deze leuke, enthousiaste groep meiden trainen? Binnen de vereniging is er voldoende oefenstof voorhanden waaruit je kunt putten dus ervaring is geen must!
Tevens hebben wij een aanspreekpunt die je verder kan helpen als je het even niet meer weet. Oké, het kost je een 1/1,5 uur per week maar het plezier wat je deze meiden ermee doet is niet uit te drukken in tijd!

Schroom dus niet, neem contact op met Jeroen van der Velde (06-27294870) of Wim Pullen (06-30966198) en meld je aan als trainer voor deze meiden! Ook als je meer informatie wilt of vragen hebt, bel gerust!!

Alvast bedankt!!

Technische Commisie