Hardenberg'85 VR2 - Bergentheim VR2 (18-11-2017)

Vandaag was het zover, de wedstrijd om de 3 punten tegen onze blauwe buren. Daar waar we in de beker met 1-3 als winnaar van het veld stapten, was dit natuurlijk geen zekerheid voor de winst vandaag. 

Om 11.15 uur mocht er worden afgetrapt op sportpark Baalderveld. We begonnen dan ook scherp aan de wedstrijd en creëerden een paar kansen, maar helaas werden deze niet benut. Na krap aan een kwartier te hebben gevoetbald kwam de bal stuiterend vanaf de verdediging van Hardenberg bij ons middenveld terecht. Hier haalde Lieke onverwachts uit en scoorde een prachtgoal wat ons de 0-1 opleverde. Ondanks dat wij niet al te best voetbalden, kreeg Hardenberg toch niet echt kansen die het benoemen waard zijn. 10 minuten voor rust kreeg Sharon een kans om de bal erin te schieten dankzij een assist van Lotte. Deze kans werd dan ook benut, en Sharon scoorde de 0-2. Dit was tevens de ruststand.

In de rust werd ons nog maar eens duidelijk gemaakt door Bert dat we nu niet konden verslappen, want de wedstrijd was nog niet gespeeld.. Dat 11.15 uur een f-jes tijd is namen wij na rust iets te serieus.. Het spel begon steeds meer op een flipperkast te lijken en het voetballend oplossen was ver te zoeken. Desondanks kregen wij toch aardig wat kansen in de tweede helft. Helaas dacht de goed keepende Yasmilla van Hardenberg'85 hier anders over en zorgde er meerdere malen voor dat wij de score niet konden uitbreiden. Toch was het Lotte die 15 minuten voor het einde van de wedstrijd haar kans schoon zag. Dankzij een assist van José kon ze zich langs de verdediging manoeuvreren en vervolgens de bal simpel binnen prikken, 0-3. Tot aan het laatste fluitsignaal waren er nog een aantal kansen, waaronder 2 (bijna..) niet te missen kansen van Lieke en Lotte. Dit mocht helaas niet baten. Al met al een aardige wedstrijd gespeeld die ons weer de 3 punten opleverde! 
Ook zijn we vandaag 4 (!) plekken gestegen, en staan nu op de 4e plek met een aantal wedstrijden minder. Kortom, we staan er keurig voor! Nu zorgen dat we dit doorzetten en volgende week thuis tegen Voorwaarts VR1 de 3 punten in Bergentheim houden. We trappen af om 12.30 uur, tot dan!

 

 -Beckie

 
 
Topscorers:          1. Sharon de Jonge             (5x)

                            2. Lotte Becker                   (3x)

                           3. Kirsten Ophof                (2x)       

                           3. Gerlieke Snippe               (1x)

                               Sanne Luisman    

                               Lieke Espeldoorn