Sponsorloop & Clubkaarten

Houthandel Veneman stelt prachtige trainingspakken ter beschikking

Afgelopen vrijdagavond hebben de D, E en F jongens en meisjes van de vereniging zich flink in het zweet gelopen om in aanmerking te komen voor een gratis trainingspak dat ter beschikking werd gesteld door Houthandel Veneman uit Geerdijk. Dit trainingspak is persoonlijk eigendom van de speler. Het mag dus ook altijd gedragen worden. Houthandel Veneman probeert hiermee zijn naamsbekendheid in Bergentheim en omstreken te vergroten en hoopt daarmee nieuwe klanten aan hetbedrijf te binden.

Er is daarnaast een prachtig idee aan gekoppeld, namelijk dat de jeugd een sportieve prestatie moet verrichten voor dit trainingspak. Het idee is daarmee ontstaan dat er voor de jeugd een sponsorloop wordt georganiseerd waarbij de opgehaalde gelden voor de vereniging zijn en dat die dit vervolgens aan de jeugd kan besteden. Concreet is de gedachte dat zaken die nodig zijn om volgend jaar de nieuwe opzet in de spelvormen voor deze jeugd hieruit te financieren.

De verwachte opbrengst is ongeveer 4000 euro, al met al dus een prachtig resultaat voor de vereniging.

VV Bergentheim gaat over naar betalen met een clubkaart in zijn kantine.

Afgelopen vrijdag is ook een aftrap gemaakt met de uitreiking van de betaalpassen voor het betalen van de consumpties in de kantine. Dit is een eigen betaalsysteem van de vereniging die verschillende voordelen biedt aan zowel de bezoeker van de kantine als de vereniging. Het belangrijkste voor de vereniging is het verder minimaliseren van de contante geldstroom in de kantine. Voor de bezoeker van de kantine is het betaalgemak zonder contant geld op zak te hebben. Thuis kan er geld op de pas gezet worden en kunnen alle andere zaken geregeld worden die hiermee te maken hebben. De passen zijn gesponsord door Houthandel Veneman die daarmee zijn logo op de achterkant van de kaarten ziet en ook hiermee dus een stuk naamsbekendheid wil bereiken.

VV Bergentheim bedankt Houthandel Veneman voor deze samenwerking.