In memoriam - Roelof van der Velde

Vandaag kregen we bericht van het overlijden van ons Erelid Roelof van der Velde.

Roelof heeft veel voor onze vereniging betekend. Hij was de laatste decennia betrokken bij veel projecten, mede dankzij hem ziet ons sportpark er prachtig uit. Roelof was een echte regelaar en stond voor iedereen klaar. Jaren terug is de parkeerplaats naar hem vernoemd, de uren die hij daar destijds instak zijn ontelbaar. Tot op het laatst toe was Roelof actief en ging hij elke zaterdag de kantine door met het Lotto blad. Toen Roelof aangaf dat het vanwege zijn ziekte niet meer ging heeft hij zelf geschikte mensen gezocht die het over konden nemen. We zijn hem veel dank verschuldigd voor alles wat hij voor onze vereniging heeft gedaan.

We wensen Gerda, zijn kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe de komende tijd.

Tot na de uitvaartsplechtigheid is de kantine gesloten, worden er geen uit- & thuiswedstrijden gespeeld & zal er niet worden getraind op het sportpark.

Voor de mensen die er behoefte aan hebben is zaterdagmiddag de kantine geopend van 16:00 tot 17:30.