Informatie tompoucen actie

Aan het begin van het jaar werden de formulieren voor de tompoucen actie uitgedeeld niet wetende dat het Coronavirus zo hevig zou zijn en wij alle geplande activiteiten en acties moesten staken. In eerste instantie zouden de tompoucen rond Pasen worden uitgegeven maar helaas kon dit ook niet worden gerealiseerd. We hadden nog de stille hoop dat het wellicht begin mei zou kunnen, maar helaas kon dit ook geen doorgang vinden door de opgelegde maatregelen. Daarom hebben wij destijds besloten de actie te laten rusten en te wachten op versoeplingen. 

De regering heeft laatst aangegeven dat sportkantines vanaf 1 juli weer geopend mogen worden. Maar omdat dit vlak voor de basisschool vakantie valt hebben wij besloten om dan niet direct de uitgifte van de tompoucen te doen. Want mochten er toch gezinnen op vakantie gaan is het niet handig om dan de tompoucen uit te delen.

Daarom is het volgende besloten:

De uitgifte van de tompoucen zal plaats vinden op donderdagavond 10 september bij de kantine. 
Of er die avond 'vrije inloop' zal zijn net als andere jaren of dat er een afhaal schema komt per team weten wij op dit moment nog niet maar hier zullen wij tzt. iedereen over informeren. 

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn vraag een lid van de activiteitencommissie of stuur een mailtje naar ac@vvbergentheim.nl