Het jubileum: alles wat je moet weten.

Aan het eind van deze maand is het eindelijk zo ver: het 75 jarig jubileum van v.v. Bergentheim! Het programma is al een tijdje rond en bekend bij iedereen maar hoelaat begint nu welke activiteit op welke dag?
En niet geheel onbelangrijk: Waar moet jij je voor opgeven?

Hieronder een overzicht

Het jubileum wordt gevierd van woensdag 28 augustus tot en met zaterdag 31 augustus.
Alle activiteiten vinden plaats op het sportpark.
Deelname aan alle activiteiten is gratis!

Woensdag 28 augustus

Middagprogramma

Het jubileum zal starten met voetbalcity we trappen deze middag af met de jongste jeugd van de voetbalschool tot en met JO13/MO13. Zij worden rond 13:30 uur verwacht op het sportpark en zullen starten om 14:00 uur.
Vanaf 16:00 uur is het de beurt voor de JO15/MO15 & JO17.
Omstreeks 17:30/17:45 uur zal er een einde komen aan deze middag.

Opgave is niet nodig van te voren.

Zorg er voor dat je op tijd aanwezig bent!

Avondprogramma

Nadat alles is opgeruimd gaan we 's avonds verder met het voetbalcafé. Deze tafel is gevuld met interessante gasten en zal een mooie avond worden met verschillende verhalen uit de voetbalwereld.
De gasten deze avond zijn: Wim Kieft, Arne Slot & Bas Nijhuis. De avond wordt gepresenteerd door Bert van Losser.
De kantine is open vanaf 19:00 uur het voetbalcafé zal starten om 20:00 uur.

Donderdag 29 augustus

Op de donderdag willen wij vragen aan de trainers die normaal op donderdag trainen ook te trainen. Want dan zal Hoempa Henk de trainingen muzikaal ondersteunen met zijn brede scala aan muziek.
De kantine is die avond vanzelfsprekend ook geopend waardoor iedereen na zijn/haar training de kantine in kan gaan om er een gezellige avond van te maken.

Vrijdag 30 augustus

De vrijdagavond staat in het teken van de reünie. Een gezellige avond voor iedereen in de kantine! Dus niet alleen voor oud-leden of gestopte leden, maar voor iedereen die iets heeft met v.v. Bergentheim en zin heeft in een gezellige avond. Deze avond zullen er twee toernooitjes zijn, namelijk: Een 35+ 7x7 toernooi & een 55+ walking soccer toernooi!
Wij hebben geprobeert zoveel mogelijk mensen te benaderen en te informeren maar wij hebben niet van iedereen contact gegevens beschikbaar.
Zou je willen mee doen met één van beide toernooien of wil je gewoon langs komen voor een gezellig avond? Geef je dan snel op via onderstaande link:

Op dit moment lopen de opgaves mooi door en wij hopen dat er nog veel meer mensen zich opgeven voor het toernooi dan wel de reünie zelf.

Zaterdag 31 augustus

Als laatste blijft dan de zaterdag over als slot stuk van deze vierdaagse.

Ochtendprogramma

Deze zaterdag zullen wij starten met een ontbijt voor alle jeugdleden tot en met JO17. Het ontbijt zal starten vanaf 08:30 uur en zal een klein uurtje duren tot 09:30 uur.
Vanaf 09:30 uur gaan we verder met het mixtoernooi. Alle teams zullen op leeftijdscategorie ingedeeld worden om een zo leuk en eerlijk mogelijk toernooi te krijgen deze dag.

Opgave voor het ontbijt en het toernooi dient via de leider/trainer te gaan!

Middagprogramma

Om 12:00 uur gaan we verder met de brunch voor de JO19, senioren en overige leden. Ook zij zullen een uur gaan brunchen met z'n allen.
Daarna is het om 13:00 uur tijd voor het mixtoernooi, op dit moment hebben wij al ruim 100 opgaves!
Hiervoor geldt ook dat wij niet iedereen via de leiders/trainers hebben kunnen bereiken.

Wil je nog mee doen? Maar nog niet opgegeven? Of zit je niet vast in een elftal? Geen probleem! Geef je op via onderstaande link:

Avondprogramma

Nadat het toernooi is afgelopen gaan we starten met een veiling. Deze veiling georganiseerd door de sponsorcommissie zal duren tot ongeveer 17:30 uur.

Na deze veiling is tijd voor de knallende afsluiter van dit jubileum:
Het feest zal worden afgesloten door Band'um! Tevens zijn alle teams & het bestuur verzocht om een stukje op te voeren voor de bonte avond, daarnaast heeft tafel 2 ook nog een speciale act deze avond!
Het zal een avond vol muziek & gezelligheid worden.

Vragen? Contact

Voor vragen over de activiteiten of andere zaken rondom het jubileum kan er gemaild worden naar: jubileum@vvbergentheim.nl.

Wij hopen u graag te zien tijdens het jubileum van 28 augustus tot en met 31 augustus!