Keeperstraining jeugdkeepers

In de afgelopen seizoenen is een eerste aanzet gegeven tot het specifiek trainen van jeugdkeepers binnen onze vereniging. Onder coördinatie van Jan van der Weide werden de jeugdkeepers op woensdagavond getraind door hemzelf in samenwerking met een aantal trainers. Zoals u gemerkt heeft, is er op dit moment nog geen aanzet gegeven tot keeperstraining. Door een nieuwe uitdaging op het werk zag Jan op dit moment geen mogelijkheid dit langer te combineren. We betreuren dit natuurlijk ten zeerste, maar begrijpen de prioriteiten die hij moet stellen. We bedanken Jan voor zijn inspanningen voor de vereniging en wensen hem veel succes toe met zijn nieuwe uitdaging. We gaan proberen op een zo kort mogelijke termijn een nieuwe invulling te geven aan het trainen van jeugdkeepers en houden u op de hoogte.