Met v.v. Bergentheim massaal naar FC Twente - sc Heerenveen inclusief vervoer

In een eerder bericht werd er gemeld dat dit exclusief vervoer is.
Maar dit is dankzij het bestuur en de supportersvereniging Green Pride verandert!
Als er genoeg mensen mee gaan zullen er bussen richting Enschede gaan.
Leden van de Green Pride mogen gratis mee.
Niet leden van de Green betalen €2,50

FC Twente heeft speciaal voor alle leden van v.v. Bergentheim één vak in De Grolsch Veste gereserveerd. Voor slechts €17,50,- (inclusief vervoer, ben je lid van de Green Pride betaal je €15,-) beleef jij met je clubgenoten (broertjes, zusjes, ouders, etc. mag ook) op zaterdag 18 februari de wedstrijd tegen sc Heerenveen in het stadion.

VOOR €17,50- KRIJG JIJ:
- Toegang tot de wedstrijd FC Twente - sc Heerenveen

V.V. BERGENTHEIM ONTVANGT:
- Per 10 verkochte kaarten een Derbystar bal (t.w.v. €24,99)
- Per aanmelding € 2,- voor in de clubkas

Voor vertrek verzamelen we op het Bastingplein, zodat hier de kaartjes kunnen worden uitgedeeld.
Tijdstip: tussen 16.45 uur en 17.00 uur

Opgeven kan tot en met 11 februari a.s. via een aanmeldingsformulier verkrijgbaar bij jullie trainer / leider, of door je aan te melden via de volgende link: fctwente.nl/vvbergentheim

De € 17,50/15,- dient betaald te worden op 18 februari, voor vertrek op het Bastingplein, anders ontvang je geen toegangskaartje voor de wedstrijd.

OPGEVEN BETEKENT OOK BETALEN…!!!!!

Met vriendelijke groet;
Activiteitencommissie “Green Pride”.