Nieuwe shirtsponsor v.v. Bergentheim

Houthandel Veneman wordt nieuwe kledingsponsor v.v. Bergentheim, door geste van trouwe hoofdsponsor Brood.net.

Sponsoring is voor het voortbestaan van de v.v. Bergentheim uiterst belangrijk. Daarom heeft onze  trouwe hoofdsponsor Brood.net, als geste naar de v.v. Bergentheim, de kledingsponsoring van het eerste elftal beschikbaar gesteld voor een nieuwe subsponsor, naast de vermelding van huidige subsponsor Autobedrijf Gerard Bril. Oud (eerste elftal) speler van v.v. Bergentheim, Hans Schipper uit Emmeloord, is de uitvoerende man achter deze geste van de huidige hoofdsponsor Brood.net.

Vanaf volgend seizoen is Houthandel Veneman de nieuwe kledingsponsor van het eerste elftal, naast Autobedrijf Gerard Bril. Houthandel Veneman is een begrip in de regio en biedt een breed assortiment in hout- en plaatmateriaal, welke naar wens voor u op maat wordt gezaagd. De broers Gerjan en Richard Timmer, zijn de drijvende kracht achter dit bedrijf uit Geerdijk. Voor de v.v. Bergentheim is Houthandel Veneman al enkele jaren een trouwe sponsor. Zij hebben in november 2016 alle jeugdleden onder de dertien jaar die meeliepen met een sponsorloop, voorzien van trainingspakken. Ook staat het logo van Houthandel Veneman op de clubkaart van v.v. Bergentheim en de wedstrijdpolo’s van vrouwen 1 & 2.

Met de geste van onze trouwe hoofdsponsor Brood.net en de nieuwe subsponsoring van Houthandel Veneman, zijn we zeer vereerd. We hopen dan ook van harte dat ze het mooie v.v. Bergentheim nog jarenlang, een warm hart zullen toedragen.