Onnodig verlies Bergentheim tegen OZC

Zaterdag 12 oktober speelde Bergentheim uit tegen OZC dat in de eerste helft duidelijk beter was. Na 7 min. kwam OZC op 1-0 door de spits de Groot die profiteerde van getreuzel in de achterhoede van Bergentheim. Waar laatste man Schuldink duidelijk werd gemist.

Desondanks kreeg Bergentheim toch nog een paar mooie kansen waaruit Martijn Pouwels uit één van de kansen op een mooie manier de 1-1 maakte via een boogbal over de keeper van OZC. Door goed keeperswerk van keeper Laurens de Jonge bleef de schade beperkt tot  2-1 voor OZC door wederom de Groot.

In de tweede helft ging het door een paar omzettingen in het elftal duidelijk beter lopen bij Bergentheim dat dan ook een paar goede kansen kreeg, Nick Buitenhuis maakte uit één van die kansen dan ook de gelijkmaker 2-2. Hierna kreeg Jeffry Plaggenmarsch nog een grote kans maar schoot tegen de keeper op. In de 80 min. maakte Corne Roelofs na eerst een overtreding op hem ( waar de scheidsrechter niets in zag ) handsbal binnen de zestien meter wat een penalty op leverde voor OZC 3-2 wat tevens de eindstand werd.

Na een slechte eerste helft en een goede tweede helft had Bergentheim zeker 1 punt verdient. 
Zaterdag 19 oktober komen de buren uit Bruchterveld op bezoek in Bergentheim aanvang 14:30 uur.