Opnieuw een mooi bedrag voor v.v. Bergentheim

v.v. Bergentheim ontvangt weer een prachtig bedrag van Salland Zorgverzekeringen.

Na de Sallandclub actie hebben wij namens v.v. Bergentheim ook mee gedaan aan de Salland Facebook actie om nog eens kans te maken op een mooi bedrag van €1000.-. Wat wij hier voor moesten doen? De meeste likes scoren d.m.v. het posten van een ludieke foto op Facebook. We hebben met deze actie meer dan 479 likes gescoord. Hiermee heeft de club naast de €3.550,00 nog eens €1.000,- gewonnen.

Namens v.v. Bergentheim zijn wij hier erg blij mee en willen wij via deze weg iedereen bedanken die hier een bijdrage aan geleverd hebben.

Wilt u ook een Salland Zorgverzekering met collectief v.v. Bergentheim afsluiten of wilt u meer informatie? Dit kan vanaf november bij Vrieling Adviesgroep.

Foto: L.n.r.
Lotte Becker