OPROEP IVM ZOEKTOCHT TRAINER JO17-1

Hierbij een dringende oproep aan alle leden en betrokkenen binnen de vereniging om ons te helpen bij het vinden van een trainer die onze JO17-1 traint en coacht in het seizoen 2018/2019.

Ondanks de inspanningen van de jeugd- en technische commissies, het plaatsen van de vacature op onze website, trainer- en voetbalsites, maar ook facebook en het bellen van mensen in ons netwerk is het nog niet gelukt om een geschikte trainer te vinden dan wel geïnteresseerd te krijgen. Dit vinden we erg jammer, maar we geven uiteraard niet op ! We doen daarom naast het plaatsen van de vacature op onze website hierbij de dringende oproep om ons te helpen.

Gezien de tijd dat deze vacature al openstaat en de tijd die dringt naar het nieuwe seizoen, hebben we besloten de gouden tip te belonen met € 100,-.

Daarbij willen we tevens aangeven dat als de kandidaat volledig past in het profiel en in het bezit is van een UEFA C, oftewel TC3 jeugd diploma de vergoeding per jaar € 2.000,- netto zal bedragen.

We hopen hiermee snel de vacature ingevuld te hebben, zodat ook onze jeugd onder de 17 volgend jaar een goede en passende trainer heeft.

Alle mensen die hun bijdrage leveren aan het vinden van een trainer danken we daarvoor hartelijk !