Overhandiging polo's voor het 4e elftal

Echter vertaalt dit zich nog niet uit in punten voor gewonnen wedstrijden. Dus dacht de trainer, misschien kan ik dit wel stimuleren door een beloning in het vooruitzicht te stellen.

Zo gezegd, zo gedaan en de spelers wordt de belofte gedaan na een aantal competitie wedstrijden, de eerst gewonnen wedstrijd resulteert in presentatie polo’s die door de trainer beschikbaar worden gesteld.

Hans Pullen is directeur van Bouwbedrijf Regeling en zodoende werden de polo’s beschikbaar gesteld door dit bedrijf. Dit heeft gewerkt want de eerste punten zijn binnen en afgelopen zaterdag worden deze polo’s overhandigd door de trainer aan de spelers. Het ziet er strak uit. Na een bemoedigend woordje ging het team in Mariënberg voetballen maar helaas werd deze wedstrijd niet omgezet in drie punten. ’s-Avonds heeft het team alsnog een feestje gevierd tijdens het oktoberfest in de kantine. Het team heeft Hans Pullen bedankt met bloemen voor zijn vrouw en een bierpakketje voor de liefhebber zelf.