Prins Sport sportcafé groot succes.

Vorige week maandag (13 november) werd er voor de tweede keer een sportcafé georganiseerd. Dit sportcafé is een initiatief van Prins Sport in samenwerking met de v.v. Bruchterveld, v.v. Mariënberg & v.v. Bergentheim. Hiervoor werden alle leden van de businessclub/sponsorgroep-leden uitgenodigd.

Voor deze avond waren Gert Jakobs (oud wielrenner & marathonschaatser) & Henk de Jong (trainer van de Graafschap) uitgenodigd. Beide heren hebben een boek uitgebracht, het boek Gert kon na afloop ook aangeschaft worden. De avond werd door Eddy van der Ley gepresenteerd.

Beide heren zaten vol met verhalen over het wielerpeloton en de voetbalwereld. Zo werden er een aantal bekende verhalen vertalen over bijvoorbeeld het ontslag van Dwight Lodeweges bij Cambuur en hoe Henk dit had meegemaakt. Want hij was destijds assistent trainer bij Cambuur. Maar ook verhalen van Gert over Johan Museeuw die ‘s avonds op zijn hotelkamer enkel met de beenwarmers aan, op bed lag en wat een raar gezicht gaf.

De avond werd afgesloten met vragen vanuit het publiek en een quiz met vragen over beide heren. Hierna was het tijd om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Volgend jaar zal er wederom een sportcafé georganiseerd worden, dat zal ditmaal bij v.v. Mariënberg zijn.
Klik hier voor een foto impressie van de avond.