Rabobank Clubkas Campagne v.v. Bergentheim

Kloppend hart van de samenleving

De Rabobank vindt verenigingen en stichtingen het kloppend hart in de samenleving. Daarom wil zij óók in 2018 met de Rabobank Clubkas Campagne  de beleving van de verenigings- en stichtingsdoelen versterken in het hart van een dorp of stad.

Rabobank Clubkas Campagne

Tijdens Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek hun stem uitbrengen op een vereniging of stichting waaraan zij hun clubhart willen laten zien. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar wordt er € 150.000,- verdeeld, daar willen wij als v.v. Bergentheim graag in meedelen!

Hoe wordt het geld verdeeld?

Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt naar rato verdeeld. Werf daarom via creatieve en inspirerende campagnes zo veel mogelijk stemmen en toon je clubhart!

Bestedingsdoel:

Ons bestedingsdoel is om het geld te investeren in spelmaterialen voor de jeugd en de aanschaf van nieuwe communicatiemiddelen zoals Club TV en Club APP.

Stemperiode

De stemperiode loopt van donderdag 15 maart tot en met zaterdag 31 maart 2018.

Als jij lid bent van de Rabobank ontvang je op 15 maart een stemkaart in jouw brievenbus of mailbox. Hiermee kun je online 5 stemmen uitbrengen. Maximaal 2 stemmen per vereniging!