Seizoen 2018/2019 is 'afgetrapt'

Afgelopen weekend stond in het teken van 'de aftrap', deze aftrap werd dit jaar voor het eerst anders ingevuld dan de voorgaande jaren. De vrijdagavond stond in het teken van de jeugd (JO8 t/m JO17).
De avond werd goed bezocht door de jeugd want er waren ruim 80 kinderen aanwezig, mooi was ook om te zien dat er ook veel ouders aanwezig waren.
De kinderen werden om 17:00 uur in de kantine verwacht om met z'n allen te genieten van een broodje frikandel of hamburger. En als toetje was er voor alle kinderen een ijsje. Hierna mochten ze naar buiten om op de springkussens te gaan of even te voetballen.
Om 18:30 uur werden alle spelers welkom geheten door Jeroen van der Velde die namens de technische commissie een woordje deed en alle leiders & trainers welkom heette en succes wenste voor het komende seizoen.

Hierna was het tijd voor de bingo. Het fanatisme spatte er aan alle kanten vanaf want op het moment dat iemand bingo schreeuwde hoopten alle deelnemers toch stiekem dat het een valse bingo was en dit lieten sommige kinderen dan ook merken door valse door de kantine te schreeuwen.
Omstreeks 21:00 uur kwam er een einde aan deze geslaagde avond en gingen sommigen met een mooie prijs op huis aan en andere helaas teleurgesteld met lege handen.

Zaterdagmiddag & avond was er een feestje in de kantine voor iedereen die 'iets' met v.v. Bergentheim heeft. Voor alle spelers, leiders, trainers, supporters & natuurlijk alle vrijwilligers was er een DJ in de kantine.
Ook dit feestje werd goed bezocht en met een gezellige sfeer is het seizoen 2018/2019 goed afgetrapt en wij hopen dat het een mooi seizoen word.

Klik hier voor meer foto's van de vrijdagavond

De activiteiten commissie

Heeft u op- en of aanmerkingen of zou jij/u graag iets willen zien in de kantine of sportpark qua activiteiten schroom dan niet en schiet één van de leden van de activiteitencommissie aan.