Selectie Regioteam Hardenberg bekend gemaakt

Van elke gemeentelijke vereniging, met uitzondering van SC Lutten, is één speler geselecteerd. In verband met mogelijke nacompetitie heeft SC Lutten besloten (nog) geen speler af te vaardigen. Ook hebben de coaches een aantal gastspelers uitgenodigd. Gastspelers zijn spelers die in de gemeente Hardenberg woonachtig zijn (geweest) en nu actief zijn bij een betaald voetbalorganisatie of op topamateurniveau.

Selectie
Geselecteerd zijn de gastspelers: Patrick Jurgens (Excelsior '31), Dirk Muis (Berkum), Leo Scheepmaker (DOS '37), Menno Heerkes (Heracles) en Tom Heerkes (PEC Zwolle).
Van de gemeentelijke teams zijn geselecteerd: Patrick Drenthen (Mariënberg), Maurice Kosse (EMMS), Ronnie Hakkers (Bergentheim), Ivar Nijboer (Kloosterhaar), Melvin Koetsier (HHC Hardenberg), Ludo Moyo (Hardenberg '85), Jarko van Zandwijk (DKB), Glenn Marsman (Balkbrug), Gerwin Stegeman (Bruchterveld), Matthijs Platvoet (Avereest), Frank Redder (SCD '83), Patrick Pater (Dedemsvaart), René Hendriks (SVV '56) en Roy Seinen van Gramsbergen, de topscorer van de gemeente Hardenberg.

Presentatie
Woensdagavond 11 mei wordt de selectie gepresenteerd in het clubhuis van SVV '56 op sportpark 'De Dubbeltreffer' in Sibculo. Tijdens de presentatie zal de door Boom Regionale Uitgevers ter beschikking gestelde bokaal worden uitgereikt aan Roy Seinen. Na de pauze zal een forum plaatsvinden met de deelnemers Jan Piet Bosma (assistent trainer HHC Hardenberg) en de coaches Gert Heerkes en Michel Jansen van het Regioteam. Het forum staat onder leiding van en wordt gepresenteerd door Piet Cees van der Wel, o.a. bekend van HHC TV en Studuo 28. Pers en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De avond begint om 19.30 uur.