Spelletjesmiddag Dames 2 & 4e

Afgelopen zaterdag zouden het 4e elftal en de dames 2 een oefenwedstrijd tegen elkaar spelen. De wedstrijd werd al weken van te voren groots aangekondigd. Alleen moeder natuur gooide roet in het eten. Hierdoor moest er iets anders verzonnen worden om deze strijd alsnog doorgang te laten vinden.

Hierop werd besloten om een spelletjesmiddag in de kantine te houden als strijd tussen de dames 2 en het 4e. Er werd vanaf minuut één vel gestreden tijdens deze middag.
Er werden verschillende soorten spellen gedaan waaronder: 30 seconds, twister, wie ben ik, triviant en nog een spel twister. Na het eerste spel gingen de dames aan de leiding met een 1-0 voorsprong. Na de tweede ronde twister werd deze voorsprong verder uitgebouwd en stond het 4-2 in het voordeel van de dames.
Aangezien de spelers van het 4e conditioneel veel sterker zijn lag hier voor de heren dan ook het voordeel en werd de inhaalstrijd ingezet. Tijdens het wie ben ik spel werd al duidelijk dat de dames vermoeid waren want de heren kwamen langszij. Hierna volgde het triviant spel waarbij iedereen zijn/haar telefoon moest inleveren. Helaas konden sommige dames niet zonder een telefoon, dit werd dan ook opgemerkt door een aantal heren. Dit resulteerde in een rondje bier voor de heren, want de afspraak was geen telefoon, heb je die wel dan moet er een rondje gedaan worden. Als laatste werd een spel twister gespeeld voor 5 punten per potje. De heren wonnen er 3 en waren zodoende de winnaar van de middag. Maar de dames wouden nog een revanche om gelijk te maken. Daarop werd besloten om een laatste allesbeslissende potje te spelen voor 7 punten. Het werd of 30-30 of 23-37 in het voordeel van de heren. De heren zullen de heren niet zijn om de dames gelijk te laten maken en dat het zodoende op het veld uitgevochten moet worden.

Er is nu besloten om de wedstrijd in mei te spelen als het weer wat beter is. Verder hebben wij besloten dat wij met beide team naar beide feestavonden gaan.
Bijgevoegd een aantal foto's voor een sfeerimpressoie.