"Sponsorpunten sparen voor je club"

Plus Alfring in Bergentheim wordt bezocht door klanten uit het dorp zelf, maar ook uit vele andere plaatsen er om heen.
De Plus is erg betrokken met de regio. Daarom is de actie "sponsorpunten sparen voor je club" opgezet.
In de regio Bergentheim zijn er in diverse dorpen vele -grote en kleine- clubs actief, waaronder: volleybal, voetbal, korfbal, Country linedance en nog veel meer.
Ten tijde van de aanmelding voor deze campagne van de Plus, was de v.v Bergentheim in onderhandeling met Plus Alfring Bergentheim voor een nieuw sponsorcontract.
(We willen jullie nú al laten weten dat daar een geweldig contract is uitgekomen! Waarover later meer......)
Aangezien Plus Alfring al erg nauw betrokken is en zal gaan blijven bij de v.v. Bergentheim, hebben wij doen besluiten om de "sponsorpunten" in deze actie te gunnen aan de andere verenigingen in de regio.

Namens,
Bestuur en sponsorcommissie