TC Nieuws: trainers & begeleiders seizoen 2020-2021

Voor wie een item van de TC gemist heeft in de nieuwsbrief van gisteren, kunnen we uitleggen dat dit ontstaan is door problemen met onze mailbox. We hebben dan ook besloten om nieuwsitems en updates via de website en facebook te delen met onze leden. Hopelijk bereiken we daarmee ook iedereen en geven we duidelijkheid over de stand van zaken.

Het Covid-19 virus heeft er binnen de TC ook voor gezorgd dat we even met de handen in ons haar zaten voor het komende seizoen. Op het moment halverwege maart denk je zelfs “komt er wel een start van een volgend seizoen of beginnen we pas weer in 2021 te voetballen ?” Voor ons een tijd dat de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen starten en nu dus onzekerheid. Kunnen we wel trainers aanstellen en hoe gaan we dan met deze trainers in gesprek ? We hebben er daarom voor gekozen om het volgende jaar met mensen van de club de teams te bemannen. Enerzijds op basis van kosten door dalende inkomsten, anderzijds uit praktisch oogpunt en een stukje onzekerheid over hoe gaat het nieuwe seizoen eruit zien. Helemaal als er nog een stijging met Covid-19 besmettingen en beperkingen volgt.

Voor het nieuwe seizoen betekent dit dus dat we meer op elkaar aangewezen zijn dan ooit. Samen moeten we de club dragen in deze tijd en we doen een dringend beroep op een ieder om zijn of haar steentje bij te dragen als je daarvoor gelegenheid ziet. Zo zoeken we nog een aantal jeugdtrainers, maar door uitbreiding van het aantal senioren heren naar maar liefst 7 teams, zoeken we daar ook nog trainers en begeleiders. En dan te bedenken dat over twee weken de vakantie al begint….

Hierbij doen we jullie een overzicht toekomen met daarin de stand van zaken op dit moment. Daarbij ook direct een oproep aan mensen die zijn of haar naam missen in het overzicht of deze ten onrechte zien staan, dit even te melden. We proberen zorgvuldig te werk te gaan, maar een vergissing is menselijk. Wees vrij dit door te geven via tcvvbergentheim@gmail.com of 06-27294870

Trainers & Begeleiders 2020/2021

VR1 Dennis Olthof Hans Mepschen Jos Roelofs Albert Bouwhuis
VR2 Bert Hofsink Imca Barink
VR3 Alfred Benjamins Marjan Huiskes   Ryan Lampe

Een ieder die binnenkort gaat genieten van zijn vakantie thuis of elders: Een fijne vakantie gewenst, geniet ervan, blijf gezond en rust lekker uit.