Teamindeling seizoen 2020/2021

De teamindelingen voor het nieuwe seizoen beginnen vorm te krijgen. In tegenstelling tot andere seizoenen maken we de teamindeling voor jeugdteams dit jaar niet bekend in de maand juni. Onze ervaring is dat er in de zomermaanden nog wel eens wat veranderd en soms kunnen twee of drie spelers meer of minder al van invloed zijn op het aantal teams en de indeling. Dit betekent dat de teamindeling voor jeugdteams begin augustus bekend wordt gemaakt. Met het bestuur is overeengekomen om 1 juli te hanteren als datum waarop we de aan- en afmeldingen in beeld willen hebben. Dit betekent het volgende:

  • Afmelden voor 1-7-2020 betekent dat er geen contributie betaald hoeft te worden voor het nieuwe seizoen. Bij afmeldingen na deze datum wordt de nieuwe kwartaalcontributie nog in rekening gebracht.
  • Aanmeldingen voor 1-7-2020 garanderen een plek in een team voor de najaarscompetitie. Bij een aanmelding na deze datum wordt er gekeken naar de beschikbare ruimte, waarbij een maximum per team is vastgesteld voor het spelen van wedstrijden op zaterdag. Wel kan er altijd meegetraind worden bij aanmelding als lid.
  • Proeftrainingen: spelers die overwegen op voetbal te gaan, kunnen vier keer gratis een proeftraining bijwonen. Hiervoor dient vooraf contact opgenomen te worden met de coördinator (niet de trainer of leider).

De teamindeling voor seniorenteams wordt binnenkort bekend gemaakt. Gezien het aantal senioren heren lijkt het erop dat we met 7 seniorenteams kunnen starten. In de afgelopen week zijn er gesprekken geweest met diverse mensen die het betreft en ook de komende week, mogelijk weken, zullen we daar nog voor nodig zijn. De teamindeling zal daarna spoedig geplaatst worden.

Zijn er vragen of opmerkingen over de teamindeling benader dan je coördinator. Voor de jeugd zijn dit dezelfde personen als het afgelopen seizoen en zijn de namen te vinden op de website. Voor de heren senioren (eerste t/m derde) is dit Gert van der Weide en voor heren senioren (vierde t/m zevende) is dit Jeroen van der Velde. De senioren dames kunnen bij Sabine Hofsink terecht.

Vriendelijke groet,
TC vv Bergentheim