Wedstrijdverslag 1e: Teamprestatie tegen Quick’20

Vandaag de thuiswedstrijd tegen Quick’20 uit Oldenzaal. Vandaag moesten we aantreden zonder Ronnie, onze topscoorder, sukkelt met een blessure waardoor Bert Snippe hem op de bank parkeerde, zodat hij in uiterst geval van nood ingebracht kon worden. Verder is Jasper afwezig. Hierdoor was Bert tot de volgende opstelling gekomen. Rolf – Erik, Appie, CJ en Niek – Mark, G.J. en Martijn – Corne, Jeffrey en Rob. Deze 11 moeten het gaan doen vandaag. We kwamen goed uit de startblokken we namen het heft in handen en voetbalde lekker fris. Maar Quick bleek, net als de voorgaande jaren, ook een goed voetballende ploeg te zijn. Hierdoor ontspon zich een boeiend gevecht met 2 voetballende ploegen en een Bergentheim die werkelijk tot aan de laatste seconde een geweldige dosis werklust op de mat legde, er werd gevochten voor elke grasspriet wat resulteerde in een paar geweldige kansen die helaas net werden gemist. Verder creëerde Quick ook div kansen maar onze gele panter stond als een baas in de goal en heerste in zijn 16 meter. Op slag van rust kregen we een vrije bal op een meter of 30, aan de zijkanten, van de goal! Rob draaide de bal perfect in, waarna Chiel-Jan de bal hoog in het doel binnen kegelde. Chiel-Jan die afgelopen woensdag voor de 2e keer vader was geworden is dus succesvol buiten en binnen de lijnen. Door deze treffer gingen we met een 1-0 stand de rust in. In de rust werden de puntjes weer op de i gezet door Bert en gingen we volle goeie moed aan de 2e helft beginnen! Binnen 10 minuten toverde wij de 2 – 0 op het scorebord. Wederom was het Chiel-Jan. Op 20 meter van het doel kregen we een vrije bal welke door GertJan genomen zou worden. Maar doordat de muur wel erg fout stond eiste Chiel-Jan de bal op. Hij krulde vervolgende de bal, met z’n magische linkerpootie, over de muur langs de verbouwereerde doelman van Quick. Hierna zette Quick aan en ging risico’s nemen maar onze defensie en keeper gaven geen krimp!! Na 95 minuten stond de 2 – 0 nog op de borden. Dit was een geweldige teamprestatie. Volgende week de lastige uitwedstrijd in Aadorp tegen ASV. Kijken of we de lijn door kunnen trekken!!