Theun Luisman erelid

Tijdens de ledenvergadering van maandag 2 oktober jl.  is Theun Luisman  benoemd tot erelid van v.v. Bergentheim. De volledig verraste Theun kreeg van voorzitter Henry Schutte een oorkonde en krijgt  hij op korte termijn zijn foto aan de muur in de bestuurskamer bij de andere ereleden. Iedereen binnen de vereniging kent Theun als iemand die veel voor onze vereniging doet en heeft gedaan. In bijna alle commissies binnen de vereniging heeft hij wel zitting gehad. Regelde de teamindeling, is trainer en coach geweest. Hij kent alle jeugdspelers bij naam, weet in welk team ze spelen, op welke plek ze in het team spelen en vaak ook nog wanneer hij/zij jarig is. Zo kun je nog wel even doorgaan als je alle activiteiten van Theun wilt opsommen. Dit maakt de benoeming meer dan terecht. Theun van harte!!!