!!! TRAINERS GEZOCHT !!!

Voor het nieuwe seizoen zijn de technische en jeugdcommissie op zoek naar trainers voor de volgende teams:

Vacature trainer JO19-1
Vacature trainer JO17-1
Vacature trainer JO15-1
Vacature trainer JO11-1
Vacature trainer MO15-1

Naast trainers zijn we ook op zoek naar leiders / grensrechters en trainers voor een tweede of derde team.

Het is ieder jaar ons streven om voor alle teams een goede trainer te krijgen en daarbij is de uitdaging voor het volgende seizoen groter dan alle jaren hiervoor. We kunnen dan ook alle hulp gebruiken en het kan zijn dat we jou binnenkort vragen om een aandeel te leveren. Als je benaderd wordt, zeg dan niet direct “nee”, maar kijk wat je wel kan. Iedereen is “druk” vandaag de dag, maar vaak is het meer een beleving en is er best nog wat ruimte om je steentje bij te dragen.
Heb je tips voor ons of wil je zelf een team trainen of op een andere manier helpen, meld je dan aan via tc@vvbergentheim.nl of neem contact op met Jeroen van der Velde (06-27294870).

De vereniging zijn we samen en het is in belang van jullie kinderen, onze leden, dat zij de juiste begeleiding krijgen om zich goed te ontwikkelen en op een plezierige manier de voetbalsport kunnen beleven.