Uitnodiging Spelregelavond voor de spelers van de D van v.v. Bergentheim

v.v. Bruchterveld heeft als vereniging een prijs gewonnen van de SNO uit Nijverdal .
De prijs die ze hebben gewonnen, is dat de SNO deze spelregelavond aanbiedt.

Weet jij het beter dan de scheidsrechter? Test je kennis tijdens de leuke spelregelavond van v.v. Bruchterveld op vrijdag 22 januari.

We zijn het niet altijd eens met de scheidsrechter, maar hij weet wel exact de juiste spelregels en maakt dan zijn beslissing. Tijdens deze avond nemen een aantal scheidsrechters met ons alle spelregels door. Daarna laten ze beelden zien van echte wedstrijden en dan mag jij het zeggen: wat zou jij beslissen?

Fris je kennis op en je bent het in het vervolg altijd eens met de scheidsrechter!
Ga de uitdaging aan en kom vrijdag 22 januari 2016 om 19.00 uur naar de kantine in Bruchterveld.

Geef je voor 17 januari op via de mail bij Jarno Otter (jarnotter@hotmail.com).