Update nieuwe kunstgrasveld

Helaas is het kunstgrasveld 2 nog niet gereed tot in ieder geval a.s. woensdag en naar alle waarschijnlijkheid de aankomende week. Voor de bezetting van de velden is dit natuurlijk erg vervelend dat alleen het pupillenveld voor de kantine bespeelbaar is.

Voor de aankomende week zullen de dames 1 in Bruchterveld trainen en gaan dames 2 een avondje in de zaal trainen. Verder hebben we geschoven in de planning om het voor zoveel mogelijk team mogelijk te maken te kunnen trainen. Hiervoor wijken enkele pupillenteams uit naar veld 3. De belasting voor het veld door deze teams is minder dan bij teams met grotere en oudere spelers / speelsters.

De training van de recreatie senioren is nog niet meegenomen in het schema. Mogelijk dat hier een alternatieve oplossing voor wordt gezocht.

Ook zal er de komende week belijning aangelegd worden op kunstgrasveld 4. Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer dat precies plaats gaat vinden. Indien dit bekend is dan zullen de teams die dan trainen zsm per mail of whatsapp geïnformeerd worden.

We danken jullie voor je begrip en hopen dat de kunstgrasvelden na deze week volledig gereed zijn voor gebruik.