Update vanuit de Activiteitencommissie mbt. Corona virus

Naar aanleding van het advies van het RIVM & en het kabinet zijn zoals bekend alle sportclubs & kantines gesloten tot en met 6 april.
Dit houdt voor de geplande activiteiten het volgende in:

3 april vrijwilligersavond gaat niet door!

9 april uitgifte verkoopactie gaat niet door!

Voor de inlevering van de formulieren geldt het volgende en willen wij vanuit de activiteitencommissie een beroep doen op de trainers en de leiders van de teams:

• De leider/trainer verzameld alle formulieren van de spelers inclusief al het geld! Wij willen dan ook vragen aan de leiders om het geld te tellen en hier controle op uitvoeren zodat ook al het geld verzameld is
  • Als alle formulieren verzameld zijn kunnen deze ingeleverd worden bij Martin Bril - Kuyperstraat 8 - 0614704622. Alle formulieren kunnen doordeweeks na 19:00 uur ingeleverd worden. Het liefst dit in een gesloten envelop of plastic tas. Dit moet gebeuren van 23 maart tot uiterlijk 27 maart.
  • Op dit moment kunnen wij nog geen uitspraak doen over een datum van de uitgifte, maar dit zal circa twee weken voor de uitgifte gecommuniceerd worden bij de leiders & trainers.

Als laatste zijn wij als voetbalvereniging & activiteitencommise ook afhankelijk van de ontwikkeling van het virus en de daarbij opgelegde maatregelen.

Dus voor de volgende activiteiten kunnen wij op dit moment nog niet zeggen of zij doorgaan:

10 april klaverjassen & jokeren
18 april fout feest
8 mei klaverjassen & jokeren
16 mei feestdag
21 mei hemelvaarstoernooi

Voor de afgelaste activiteiten proberen wij nog een vervangende datum te zoeken:

Advertentiespel
Voetbalquiz

Wij hopen op jullie begrip & jullie medewerking hierin!