UPDATE: Voorbereidingen seizoen 2018 / 2019

Voor het nieuwe seizoen zijn de voorbereidingen in volle gang en hierbij een update over de gang van zaken.

Selectie heren

Beginnend bij ons eerste elftal kunnen we melden dat na de aanstelling van Bert Snippe de staf zo goed als rond is. Als leider(s) zullen Jan de Bruin en Johan Stoeten de trainer ondersteunen en Gerrit Slot zal de lijn bewaken aan de zijkant van het veld. Tijdens de trainingen op dinsdagavond zal daarnaast Gert van der Weide ondersteuning bieden aan Bert bij de uitvoering van de trainingsoefeningen.

Ons tweede elftal staat volgend seizoen onder leiding van Adriaan Bril en zijn vertrouwde leider van de afgelopen jaren Herald Veneman zal hem ook het volgende seizoen helpen als leider. Voor het tweede elftal wordt nog gezocht naar een grensrechter/leider.

Recreatie heren

De training aan onze senioren recreanten zal ook het volgende seizoen weer gegeven worden door Hans Pullen en dat beloofd weer een goede opkomst op de donderdagavond. Bij het derde elftal stopt Erik Odink als leider, maar hij blijft actief want hij gaat het 35 plus team begeleiden samen met Freek Bolks.

Selectie dames

Bij Dames 1 gaat Piet de Graven ook het volgende seizoen de dames trainen en coachen. Bij Dames 1 heeft Anja Steen aangegeven het volgende seizoen te stoppen als leidster. Ondanks zijn nieuwe functie als voorzitter geeft Bert Nijenhuis het goede voorbeeld en blijft ook komend seizoen Dames 2 trainen.

Jeugdteams

Bij de pupillenteams zijn we blij met een relatief nieuw en vrij jong trainersgilde dat zich aangemeld heeft in het afgelopen jaar. Dat zij leergierig zijn en zich willen ontwikkelen is duidelijk, want er hebben zich maar liefst 10 pupillentrain(st)ers aangemeld voor de cursus pupillentrainer van de KNVB die begin volgend seizoen start op het sportcomplex van v.v. Mariënberg. Ook zullen de pupillentrainers met ingang van het nieuwe seizoen begeleid worden door Gert van der Weide die zich vanuit de TC onder andere bezig gaat houden met de ondersteuning en ontwikkeling van jeugdtrainers.

Onderstaand een overzicht van de trainers die volgend jaar het daaraan gekoppelde team gaan trainen en nog enkele vacante posities.

JO19-1

MO10-1

Fenanda Pullen & Aimy Benjamins

Technische commissie en Jeugdcommissie

Binnen de beide commissies veranderen er een aantal zaken en het is positief om te vermelden dat alle commissies bezet zijn voor het nieuwe seizoen. Beginnend met de jeugdcommissie is er te melden dat deze een nieuwe voorzitter krijgt. Brenda Stoeten stopt en haar taken worden overgenomen door Wim Pullen. Aangezien Wim nu wedstrijdsecretaris pupillen is, wordt deze taak overgenomen door Daniela Altena. Verder neemt Hilma Bunskoeken afscheid en daarvoor in de plaats komt Ineke Bouwhuis.

Bij de Technische Commissie stoppen Arend Slot en Sabine Hofsink en vanuit de Jeugdcommissie zal Wim Pullen toetreden in plaats van Brenda Stoeten. Daarnaast wordt de commissie uitgebreid met Michiel Mannessen (selectie senioren), Gert van der Weide (speler- en trainerontwikkeling) en Maike Jansen (secretaris / damesvoetbal). Arjan Smit zal vanaf heden de verantwoordelijkheid hebben over de recreatieteams, 35 plus en zaalvoetbal.

Het is overduidelijk dat we wat de bezetting betreft op de goede weg zijn voor volgend seizoen, maar dat nog niet alle teams een trainer of leider hebben. Er zal de komende weken gezocht worden naar leiders / trainers voor diverse teams. Mocht je hiervoor interesse hebben dan vernemen we dat natuurlijk graag. En mocht je gevraagd worden, denk er dan alsjeblieft goed over na en zeg niet te snel “nee”. Het vinden van vrijwilligers is al lastig genoeg en de vereniging zijn we immers met elkaar en voor elkaar !!

Afsluitend willen we alle vrijwilligers hartelijk danken voor zijn of haar inzet in het afgelopen seizoen. En uiteraard hebben we er alle vertrouwen in dat we met de nieuwe en blijvende mensen in 2018/2019 weer een geslaagd en plezierig seizoen van gaan maken.