v.v. Bergentheim ontvangt €3.550,- van Salland Zorgverzekeringen

Voetbalvereniging v.v. Bergentheim werd aangenaam verrast door een bezoek van accountmanager Lisa Borst van Salland Zorgverzekeringen en Gerwin Lennips van Vitaal Vechtdal. Zij bezochten de club om een cheque ter waarde van maar liefst €3.550,- uit te reiken.
Deze cheque heeft de club te danken aan haar leden die, via Vrieling Adviesgroep, hun zorgverzekering bij Salland hebben afgesloten. Leden die bij Salland een zorgverzekering hebben afgesloten steunen de club met eenmalig €50,- én er is sprake van korting op de aanvullende verzekering.

v.v. Bergentheim heeft een prachtige prestatie geleverd door zoveel leden te werven dat zij als een na beste gepresteerd hebben. Daar mag een club als v.v. Bergentheim trots op zijn!

Namens Hans Pullen van v.v. Bergentheim: ‘’Iedereen die lid is geworden en mee heeft geholpen aan dit succes: enorm bedankt!’’

Vrieling Adviesgroep is vanaf eind november tot en met 31 december bezig geweest met het adviseren van een passende zorgverzekering.

Wilt u v.v. Bergentheim op deze manier ook graag steunen? U kunt vanaf eind november vrijblijvend op afspraak bij Vrieling.

1e foto vlnr: Luuk Boerman (Vrieling), Lisa Borst (Salland) Hans Pullen (v.v. Bergentheim) & Kirsten Ophof (Vrieling & v.v. Bergentheim)

2e foto vlnr: Gerwin Lennips (Vitaal Vechtdal), Lisa Borst (Salland) & Kirsten Ophof (Vrieling & v.v. Bergentheim)