V.V. BERGENTHEIM ONTVANGT OOK DIT JAAR EEN MOOI BEDRAG VAN SALLAND ZORGVERZEKERINGEN

Voetbalvereniging v.v. Bergentheim werd opnieuw verrast door een bezoek van accountmanager Lisa Borst van Salland Zorgverzekeringen en Kirsten Ophof van Vrieling Adviesgroep. Zij bezochten de club om een cheque ter waarde van maar liefst €1.830,- uit te reiken.
Deze cheque heeft de club te danken aan haar leden die, via Vrieling Adviesgroep, hun zorgverzekering bij Salland hebben afgesloten. Leden die bij Salland een zorgverzekering hebben afgesloten steunen de club met eenmalig €50,- én er is sprake van korting op de aanvullende verzekering. 

v.v. Bergentheim heeft net zoals vorig jaar ook dit jaar een prachtige prestatie geleverd. Vorig jaar is er maar liefst € 3.550 opgehaald maar ook dit jaar mag een club als v.v. Bergentheim hier enorm trots op zijn!

‘’Het is fantastisch om te zien hoe Salland Zorgverzekeringen via Vrieling de v.v. Bergentheim extra ondersteunt door de clubactie.’’ Aldus Marjan Huiskes van de v.v. Bergentheim. ‘’Daarom wil ik namens de club, iedereen bedanken die een zorgverzekering via Vrieling bij Salland heeft afgesloten en zo heeft bijgedragen aan het behalen van dit succes! Het bedrag zal binnen de club zeer goed worden
besteed.’’

Vrieling Adviesgroep is vanaf eind november tot en met 31 december actief bezig geweest met het adviseren van een passende zorgverzekering. 

Wilt u v.v. Bergentheim op deze manier ook graag steunen? U kunt vanaf eind november vrijblijvend op afspraak bij Vrieling.